banner

O le tau o le Nylon 6 Chips o loʻo faʻaalia i luga o le siʻitia

Talu ai nei, o tau o suauʻu faavaomalo ua paʻu i luga fou faʻaauau.O tau o le benzene mama ma le caprolactam o loʻo faʻaauau pea ona siitia, ma o le tau o le nailon 6 tupe meataalo ua siʻitia i luga atu o le 1,000 yuan / tone pe a faʻatusatusa i lena ia Fepuari.Highsun Synthetic Fiber Technologies Co., Ltd e talitonu o le agai i luga o le a le muta i se taimi puʻupuʻu, ma e tatau ona tuʻuina atu poloaiga pe a manaʻomia.Ae peitai, ua na o se fautuaga, e tatau ona e faia le filifiliga na o oe.

1. Fa'ai'u le tau pa'u o nailon 6 meataalo

O le ave o le nailon 6 meataalo (tinoitupe) i Zhejiang, Saina e fai ma faʻamatalaga, talu mai Setema 2018, o le paʻu umi o le tau o le nailon 6 meataalo na faʻamutaina ia Aperila 2020, ma o loʻo i ai nei i se faʻasalalauga faʻasalalau i luga. .

O le afaina i le afa a Amerika, o loʻo lagolagoina malosi le tau o le suauʻu, ma ua toe faʻaleleia laina e lua a Saina, lea e faʻateleina ai le le lava o sapalai caprolactam.O le tamaoaiga o le lalolagi e lavelave, faʻamalieina tupe ma faʻaletupe e lava, ma o le faʻasologa o tau o oloa tele PTA ma palasitika e malosi le siitia.O loʻo faʻamoemoeina o le tau o le nailon 6 meataalo o le a sili atu ona lelei i le taimi mulimuli ane.

2. O le eseesega tau i le va o le nailon 6 meataalo ma caprolactam

O le eseesega o tau i le va o le nailon 6 meataalo ma caprolactam o loʻo i le tulaga lua pito sili ona maualalo i le talafaasolopito.O le si'itaga o le tau o le nailon 6 meataalo e tuai i tua atu o filaments caprolactam ma nylon 6FDY.O lo'o fa'aitiitia pea le fa'amaumauga ma o lo'o i se tulaga maualalo fa'asolopito.Ole tele ole la'au polymerization na fa'agata le fa'atauina ona o le le lava o le sapalai o le caprolactam.

3. Lava tupe fa'aalu i totonu o le ie ma lavalava fale gaosi oloa o le nailon 6 meataalo

Faatasi ai ma le sainia o le maliega RECP, na soloia e le Iunaite Setete mo sina taimi le tau i luga o le US $ 370 piliona i fefaʻatauaiga a Sino-US.E talitonu le BOC Macro e ono malosi le fa'atauina atu o fefa'ataua'iga a Saina i fafo i le 2021. I le 2020, o tulafono fa'aletupe na lagolagoina malosi kamupani ie ma lavalava, ma o le aofa'i o kamupani na lisiina i le tausaga atoa na o'o atu i le 18, o le sili lea i le talafaasolopito.O le ie ma lavalava i lalo o le nailon 6 meataalo ua lava tupe faavae, ma ua faʻamaonia le siʻitia o maketi.Ole malosi ole fa'aputuina ia Mati e le tatau ona manatu faatauvaa.


Taimi meli: Feb-21-2022